Tábor Tanec v srdci 2024

Tábor Tanec v srdci 2024

TANEC V 2024
Od 15. do 19.7.2024 proběhl pod záštitou naší školy příměstský tábor se zaměřením na tanec. Tábor Tanec v srdci se konal v prostorech Tančírny v Račím Údolí, jejíž neopakovatelná atmosféra k tanci přímo vybízí.
31 táborníků se společně se svými šesti vedoucími pustilo do nazkoušení muzikálu inspirovaného táborovým prostředím a písněmi dvojice Uhlíř a Svěrák, vytvořeného pro účely táborového programu. Kromě naučení muzikálových tanečků, nazkoušení replik, jsme se věnovali také výrobě kostýmů (kloboučků), kulis a hráli divadelní hry. V programu táboru nechybělo spoustu tancování, pohybových her i hlavolamů, opékání špekáčků a procházka na Čertovu kazatelnu. Součástí programu bylo přespávání v Tančírně se zábavnou noční hrou a společná snídaně. Poté už čas rychle utíkal, protože nás čekalo závěrečné představení muzikálu Táborový trhák a před premiérou bylo plno příprav.
Na závěrečné představení dorazili všichni rodiče a sourozenci, ale také babičky a dědové, kamarádi a zvědavě přihlíželi také ostatní návštěvníci Tančírny. Publikum vytvořilo našim umělcům krásnou atmosféru a tak mohli podat skvělé taneční i herecké výkony, za které jsme na ně velmi pyšní!
Jsme rádi, že letos tábory v Tančírně probíhaly pod naší záštitou a těšíme se, že se s některými táborníky potkáme v září na tréninzích nebo třeba u Zápisu.
Střípky tábora ve videu Elišky Koryťákové:
https://youtu.be/YXhujFbMWX4?feature=shared
Záznam táborového představení: https://youtu.be/CLqj4nzuXS0?si=oKuOqNf-kG1PkbOL
Táborová fotogalerie: https://eu.zonerama.com/TaboryvTancirne/Album/11886158
Za organizaci děkujeme táborovým vedoucím: Amálie Štrajtová, Eliška Koryťáková, Anna Kaderková, Veronika Střílková, Eliška Lukačová, Eva Danielová
Fotogalerie
Tábor Tanec v srdci 2024

Tábor Tanec v srdci 2024