Tábor Srdcem k pohybu 2024

Tábor Srdcem k pohybu 2024

SRDCEM K POHYBU 2024
Tábory v Tančírně se letos pod naší záštitou konaly hned dva. Tím dalším byl příměstský tábor Srdcem k pohybu s všeobecně pohybovým zaměřením, který se konal v termínu 30.7. - 3.8.2024.
Program táboru protknula rytířská tématika, protože již první den se nám ozval tajemný Rytíř vězněný na zřícenině hradu Rychleby. Děti se nadšeně rozhodly Rytíři pomoci, a tak se naše družina čítající 30 táborníků a 5 vedoucích pustila do příprav na osvobození Rytíře. V průběhu tábora si každý vyrobil svou rytířskou košili, malí rytíři prošli začarovanou stezkou i rytířským výcvikem, které čítaly dokonce i zasazení stromu.
V den D se nám záchranný plán pokusila překazit bouřka i Rytířovi věznitelé, skřítci z podhradí, ale malí rytíři se nedali a Rytíře přecejen osvobodili. A nakonec jsme kvůli tomu ani nemuseli lézt až nahoru na Rychleby! Vrcholem večera bylo přespání v Tančírně, kterému předcházela opékačka v Penzionu Račí Údolí. V poslední den tábora všichni táborníci prokázali dvě důležité vlastnosti rytíře, odvážnost a statečnost, absolvováním pádu důvěry u Kapličky sv. Antonína. Odpoledne se k táborníkům připojili rodiče a jejich nejbližší, kteří měli možnost přihlížet pasování dětí na rytíře. A pak už plní zážitků vyrazili zpátky domů.
Jsme rádi, že letos tábory v Tančírně probíhaly pod naší záštitou a těšíme se, že se s některými táborníky potkáme v září na tréninzích nebo třeba u Zápisu.
Střípky tábora ve videu Elišky Koryťákové: https://youtu.be/B9OQ7i4Tt50?feature=shared
Táborová fotogalerie: https://eu.zonerama.com/TaboryvTancirne/Album/11892406
Za organizaci děkujeme táborovým vedoucím: Amálie Štrajtová, Eliška Koryťáková, Anna Kaderková, Veronika Střílková, Kamila Šťastná
Fotogalerie
Tábor Srdcem k pohybu 2024

Tábor Srdcem k pohybu 2024